Over HHCB

Wij zijn een enthousiaste groep Hollander fanatiekelingen, die met deze vereniging het ras willen gaan promoten binnen Belgie, maar ook daarbuiten. Wij willen alle Hollander liefhebbers bij elkaar brengen door het organiseren van clubdagen, workshops tot zelfs een showkeuring. Daar bovenop willen we beginnende fokkers, die dat wensen, bijstaan met raad, kennis en ervaring om hen zo op weg te helpen met een nestje pups.

Fokkershulp

Wij bieden hulp aan beginnende fokkers. Welke testen moeten er allemaal gebeuren? Welke documenten moeten er naar waar gestuurd worden? Welke reu past er wel of niet bij mijn teefje?
Kortom, alles wat met een nestje pups te maken heeft, daarvoor kunt u bij ons terecht! Klik op de foto voor meer info.

Events

Neem deel aan onze events. Uitlopend van een showdag tot een IGP workshop.
Hou onze ‘nieuws’ pagina in de gaten, daar komen alle geplande events op te staan. Aarzel niet om je in te schrijven! Klik op de foto voor meer info.

Gezondheid

Door middel van onze online database willen we anderen helpen in het opsporen van eventuele medische problemen binnen het ras. Door het openbaar maken, willen we het ook gemakkelijker maken om bepaalde info over honden/lijnen terug te vinden. Klik op de foto voor meer info.

 


%d bloggers liken dit: